четвер, 24 березня 2011 р.

Бог і диявол - друзі?

ВОНИ - друзі-суперники. Діаматівська "єдність і боротьба протилежностей". Бог - порядок, диявол - хаос. Божі люди - за порядок, диявольські - за хаос. У нашому Всесвіті хаос усе одно переможе, бо такі тут Бог установив фізичні закони. Однак могутній диявол, перемігши ослаблого Бога, вмре. Майже. Як Волдеморт у "Гаррі Поттері". А Бог відродиться. Могутній. Диявол же буде слабкий. Та міцнішатиме. А Бог слабшатиме. І так "у кулко".陰陽. Інь-Ян. Головне завдання божих людей - виграти час, щоб Людство встигло стати Богом, себто швидкість інформаційних потоків сягла миттєвої. Себто - не грішити, насамперед не експлуатувати ближнього надміру, не красти, не грабувати.

3 коментарі:

  1. Доброго дня!
    извините за офф, зарегился на этом ресурсе
    будет желание заходите
    http://povstanez-povstanez.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  2. Побачила "Інь-Ян" і подуимала про те що почалося все із "північний-південний", а закінчилося співставленням темно-холодної жіночого і світло-гарячого чоловічого.. (песимісток і оптимістів? ага, як би не так :) )
    ..змішали все в купу там, де як на мене, не обов'язково.
    Якщо є різні(між собою) аспекти у різних площинах, то це ще не означає що одна пара протилежних аспектів накладається на іншу саме у такій же "фазі". Темний не обов'язково м'який, а світлий не обов'язково твердий і т.п.
    Хоч це не суттєво. :)

    ..а що таке "у кулко"?
    кулко - це калачик на польській ніби..:)
    тобто, "по колу", так?

    ВідповістиВидалити
  3. Так галичани кажуть: "у кулко". Полонізм. Справді = по колу.

    ВідповістиВидалити